KANZ | De werkwijze
605
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-605,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

De werkwijze

De werkwijze

KANZ maakt gebruik van een gefaseerde, multi methodische, aanpak waarbij 2 medewerkers samen in het gezin aan het werk zijn. 2 medewerkers zorgen voor continuïteit van de zorg en voor het niet verliezen van scherpte richting de te behalen doelstelling. Hierdoor zal in een korte periode kleine succes ervaringen worden behaald, waardoor de klant zich gehoord en gezien voelt. Dit legt de basis voor verdere (duurzame) veranderingen binnen het gezin. KANZ zet in wat nodig is, waarbij soms de regie tijdelijk over wordt genomen. KANZ ondersteunt oplossingsgericht op alle leefgebieden. Het traject duurt 6 maanden tot een jaar. Indien nodig is verlenging mogelijk.

KANZ zet in wat nodig is, waarbij soms de regie tijdelijk over wordt genomen. KANZ ondersteunt oplossingsgericht op alle leefgebieden.